Contingut

Xats compartits

Una discussió compartida és la mateixa negociació vista per totes dues parts: tu i les persones que hi participen veieu les mateixes línies de comanda, tasques i pagaments.

Participació plena per a totes dues parts#

  • Cada membre pot afegir, editar i esborrar línies de comanda, tasques i pagaments — no només el propietari.
  • Cada canvi es desa a l'instant: quan l'altra part obre o actualitza la discussió, veu l'última versió.
  • Les discussions amb novetats des de la teva última visita apareixen en negreta a la llista de discussions.

Accés només per a membres#

L'accés és estricte: qui no és membre d'una discussió no la pot veure, ni tan sols amb un enllaç directe. Només les persones convidades participen en la negociació.