Chaturi partajate
O discuție împărtășită este aceeași negociere văzută de ambele părți: tu și persoanele care participă vedeți aceleași linii de comandă, aceleași sarcini și aceleași plăți.
Participare deplină pentru ambele părți#
- Fiecare membru poate adăuga, edita și șterge linii de comandă, sarcini și plăți — nu doar proprietarul.
- Fiecare modificare se salvează instantaneu: când cealaltă parte deschide sau reîmprospătează discuția, vede ultima versiune.
- Discuțiile cu noutăți de la ultima ta vizită apar cu aldine în lista de discuții.
Acces doar pentru membri#
Accesul este strict: cine nu este membru al unei discuții nu o poate vedea, nici măcar cu un link direct. Doar persoanele invitate participă la negociere.